EHS-operatör - Siemens Energy

Publiceringsdatum: 2022-05-11

En god arbetsmiljö med ett högt säkerhetstänk och välmående medarbetare är något Siemens Energy kontinuerligt strävar efter. Du kan nu därför ta chansen och vara med och påverka arbetet framåt. Vi söker dig som systematiskt vill arbeta inom EHS (enviroment, health and safety), och vill arbeta i en roll där du både kan påverka och förbättra befintligt arbetssätt. Låter detta som nästa steg i karriären för dig? Vänta inte med din ansökan!

Om företaget

Siemens slutmontage är en modern, ren, ljus och mycket ergonomisk arbetsplats. Här kommer du att jobba tillsammans med dina kollegor i en verksamhet som präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och teamkänsla. Tillsammans ansvarar vi för mekanik och el på Siemens Energy’s gasturbiner. Vi lägger stor vikt vid att leverera i rätt tid till rätt kvalitet.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i praktiken att bistå verksamheten med frågor rörande EHS (enviroment, health and safety) samt att stötta verksamheten med kontakter mot leverantörer/kunder där information saknas eller behöver kompletteras. Uppdraget innefattar även att vid behov kontakta vår programansvariga leverantör för kemikalier och farligt gods då speciella önskemål kan framkomma i verksamheten. I uppgifterna ingår även sammanställning av data och rapportering internt och externt kring EHS, stödja verksamheter på företaget samt hjälpa till vid olika projekt som pågår inom EHS avdelningen.

I den här rollen kommer du även att bistå verksamheten med frågor rörande resesäkerhet och projektsäkerhet framtaganden av arkiverade säkerhetsamt att stötta verksamheten med kontakter mot leverantörer/kunder där information inom området saknas eller behöver kompletteras. I uppgifterna ingår även att framställa, upprätthålla, revidera instruktioner och rutiner inom området.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning inom området eller har liknande arbetserfarenhet. Som person är du systematisk, självgående samt noggrann. Du kommer fungera som en central person för frågor kring EHS inom bolaget och därför ser vi gärna att du är kommunikativ och social. För att lyckas i rollen måste du kunna behärska engelska både muntligt och skriftligt.

Ansökningsförfarande

Du är välkommen med din ansökan bestående av CV på skill.se så snart som möjligt. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Detta är initialt ett konsultuppdrag via Skill.

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ring, emelie.ring@skill.se, 011-19 94 60.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.

People change – everything.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSkill Rekrytering & Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566858618
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Finspång. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Skill Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren projektledare till Siemens Energy

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Finspång.

2022-06-23

Mer info

Technical Lead - Devops

Kambi Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-05-13

Mer info

IT-projektledare

Sigma Technology Information AB söker två personer till tjänsten som projektledare, it i Jönköping.

2022-06-10

Mer info