Projektledare inom Fastighetsutveckling till Willhem

Publiceringsdatum: 2022-05-12

Vill du arbeta som Projektledare i ett av Sveriges ledande bostadsbolag? Välkommen till Willhem, hos oss är ingenting omöjligt! Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss får du en bred och varierande roll, med fokus på att både människor och hus ska må bra.

Om tjänsten

Som Projektledare inom fastighetsutveckling hos oss på Willhem utvecklar du våra fastigheter i Borås, tillsammans med Chef Projektledare och kollegorna på orten.

Arbetsuppgifterna som Projektledare inkluderar:

 • Medverka i framtagning av ortens projektbudget och tidsplanering
 • Upprätta förstudier och förfrågningsunderlag
 • Upphandling av entreprenörer, leverantörer och konsulter
 • Byggledning, kontroller och besiktningar av projekt

Som Projektledare kommer du att arbeta nära Chef Projektledare när det gäller att planera, driva och avrapportera de projekt som finns i projektportföljen. Du kommer även att ha ett mycket nära samarbete med våra övriga Projektledare samt med förvaltningen i Borås. Externt arbetar du nära såväl entreprenörer, kommunen och myndigheter som hyresgäster.

I rollen som Projektledare får du vara med att påverka Willhems fastigheter i Boråsområdet, i en arbetsmiljö där laget går före jaget. Varmt välkommen till oss!

Om bolaget

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Huvudkontoret ligger i Göteborg och drygt 280 personer arbetar idag hos Willhem. Marknadsvärdet på fastigheterna uppgår till 57 miljarder och ägare är Första AP-fonden.

Willhem finns idag på 13 orter runt om i Sverige och bolaget äger totalt cirka 26 000 lägenheter med en total area om ca 1 800 000 kvm.

Läs mer om oss, vår historia och våra värderingar på www.story.willhem.se

Ytterligare information om oss och vårt arbete kan du läsa om här: https://blogg.willhem.se/category/bo-hos-willhem/och här: https://blogg.willhem.se/category/miljo-energi/

Din profil

Vi söker en driven och kommunikativ Projektledare som tillsammans med oss på Willhem vill utveckla våra fastigheter i Borås! Vi ser gärna att du är utbildad byggnadsingenjör eller har en eftergymnasial utbildning inom bygg- eller fastighetssektorn. Du har förståelse för byggprocessens samtliga skeden såsom utredning, kalkyl, planering, projektering, entreprenadupphandling, byggledning och kontroll. Vidare ska du ha arbetat som projektledare tidigare och därmed ha förståelse för de ekonomiska delarna som projektet innehar, såsom styrning, uppföljning och rapportering. Du är van vid – och trivs med – att leda flera projekt parallellt.

Krav

 • Byggnadsingenjör eller motsvarande eftergymnasial utbildning alt. likvärdig kompetens
 • Erfarenhet som projektledare inom bygg/fastighet
 • Utpräglat affärssinne och ekonomisk förståelse
 • God datorvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • B-körkort

Meriterande

 • Kunskap inom entreprenadjuridik AB, ABT och ABK samt erfarenhet av upphandling entreprenör- och konsultavtal.
 • Bas P-och Bas U-utbildning
 • Kunskap inom ekonomisk uppföljning

Som person är du kommunikativ och förtroendeingivande med ett serviceinriktat och kundorienterat arbetssätt. Du är driven och självgående, men trivs med att ha breda kontaktytor och samarbetar gärna med andra. Med en stor affärsmässighet och ett högt kundfokus driver du strukturerat och målinriktat dina projekt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Willhem arbetar vi aktivt med vår värdegrund, vilket innebär att vi är värdeskapande, affärsmässiga, kundfokuserade, nyskapande och ansvarsfulla. Delar du dessa värderingar? Då kan du vara vår nya Projektledare! – Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Ansökan sker på speedgroup.se . För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter på carl.otter@speedgroup.se .

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!

___

Sökord: projektledare, projektledning, project manager, project management, byggnadsingenjör, entreprenadjuridik, fastighetsutveckling

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSpeed Group AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568780927
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Speed Group AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Borås. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Speed Group AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Senior Projektledare inom översättning till Språkservice

Språkservice Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare: kultur, media, film i Malmö.

2022-06-02

Mer info

Teknisk projektledare inom siter och noder till Stokab

Talangjägarna Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-06-09

Mer info

Teknisk projektledare till Merkle, ledande inom CXM! – Stockholm/Göteborg

Perido AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-06-10

Mer info